Juhlavuosi 2008 kunniakirjat ja ansiomerkit

Aktiivisen aikuisohjaajan kunniakirjan ja muistopokaalin saivat Oriveden kaupungin vapaa- aikaohjaaja Petteri Lähteenmäki ja pitkäaikaisena kerhonohjaajana toiminut Tiina Kärki.

Vuosien aikana vaikuttaneista kerhonohjaajista palkittiin 4H-toimijan kunniakirjalla ja muistopokaalilla: Marika Kevin (os. Salo), Aino Korri, Erkki Korri, Maarit Kultala (os. Ruotsalainen), Suvi Mironoff, Saana Nevala, Kati Nikkilä, Nina Nikkilä ja Petra Siltanen. Heistä kaikki ovat toimineet kerhonohjaajina useiden vuosien ajan ja ovat aikanaan monilla stipendeillä palkittuja.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana pihapalvelussa toimineista nuorista saivat 4H- pihataitajan kunniakirjan ja muistopokaalin: Rauli Haapala, Niko Hyvärinen, Mika Kinnunen, Teemu Lahtinen, Erkki Ojanen, Mikko Rauhavirta, Jarkko Ruotsalainen, Anne Salonen, Lauri Seppälä, Petri Syvänen ja Marko Vehmaa.

Perennahankkeen onnistuneesta toteutuksesta aktiivisen 4H- tomijan kunniakirjan ja muistopokaalin saivat Pia Kärki ja Jyri Laurila.

 

Tervehdysten ja onnittelujen vastaanoton ja kahvitarjoilun aikana vieraita viihdytti pianisti Anu Kuoppamäki taitavalla musisoinnillaan.

Nuori viulistilupaus Pekka Pantsu Naappilan 4H-kerhosta esiintyi myös, hän esitti kappaleen Konstan parempi valssi.

 

 

 

 

 

4H-nuorisotyö on viime vuosina ollut vankassa myötätuulessa, jäsenmäärä on kasvanut, arvostus lisääntynyt ja toimintaa on uudistettu.

 

 

 

HYVÄLLÄ HARRASTUKSELLA HUOMISEN HUIPULLE

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                              

 

                                                                                                                                                        

Suomen 4H-liiton toimitusjohtaja Seppo Hassinen
Juhlien palkitut pöydän ääressä