Työt joihin jatkuva haku:


Helppi työpalvelu

Helppi on 4H-yhdistysten uusi työnvälitykseen tehty sovellus, minkä kautta 4H-yhdistyksen työpalvelunuoret saavat työtilaukset, käyvät tekemässä työkeikat ja kuittaavat työnsä tehdyksi.  Asiakkaina yksityishenkilöitä. 4H-yhdistys työnantajana maksaa nuorille palkat .


Osoita kiinnostuksesi ja laita lisätietoa itsestäsi alla olevalla lomakkeella. Jos tulet valituksi työpalvelutyöntekijäksi, niin sitä kautta pääset Helppiin ottamaan työkeikkoja. 4H-yhdistyksen puolesta sinut perehdytetään käyttämään Helppiä ja työtehtäviin järjestetään koulutuksia. Katso koulutusten aikataulu täältä. Työtehtävät voivat olla mm. haravointia, ikkunanpesua, lastenhoitoa. Valitset itse mitä tehtäviä otat vastaan. 


Kerhonohjaus

Ohjaajaksi voit hakea ympäri vuoden. Paikkoja täytetään tarpeen tullen tai jos sinulla on joku erityisosaaminen jonka ympärille voisimme rakentaa teemakerhon niin kerro se rohkeasti meille, voit tehdä itsellesi työpaikan. Kerhonohjaajalta edellytämme vähintään 15-vuoden ikää. Kerhonohjaajat sitoutuvat käymään osaava kerhonohjaajakoulutuksen. 


4H-yrittäjyys

Onko sinulla idea? Olisiko siitä bisnekseksi? Tule selvittämään se yhdessä meidän kanssa. 4H-yrittäjänä luot itsellesi työtä ja me tuemme sinua siinä. 4H-yritysvalmennuksia järjestetään lähes joka kuukausi koko kevään ajan. Oriveden 4H-yhdistyksen aiemmin tuottama 4H-pihapalvelu muuttuu kesästä 2023 alkaen 4H-työpalveluksi. Muutoksessa Oriveden 4H-yhdistys luopuu omasta pihapalvelukalustosta. Tästä johtuen meille on tullut erityisen paljon kyselyitä nurmikonleikkaajista.

4H-yrityksesi voi olla Pienimuotoista pihapalvelua, ruohonleikkuuta ,haravointia, vain mielikuvitus on rajana. Olisiko sinulla esimerkiksi niihin osaamista ja innokkuutta yritystoimintaan? Ota yhteyttä lomakkeen kautta myös tässä tapauksessa.

Kesätyöhakemus 2023

Olen 9-luokan päättävä nuori
Voin työskennellä
Minua kiinnostaisi erityisesti