4H-Kerhot

Pääsääntöisesti kerhoihin osallistuvat liittyvät 4H-yhdistyksen jäseniksi ja maksavat pelkän jäsenmaksun 40 euroa/hlö tai 85 euroa/perhe koko kerhovuodelta. (1.9.2023 alkaen). Jäsenenä voit osallistua kerhoihin maksutta. (teemakerhoissa ja leireillä saattaa olla pieniä tarvikemaksuja). Jäsenmaksusi ja -kautesi on voimassa 12kk kerrallaan, alkaen liittymiskuukauden alusta. Jäsenmaksukauden päättyessä saat uuden jäsenmaksulaskun.

Vaihtoehtoisesti laskutamme jäsenmaksun sijaan kerhomaksun ilman jäsenyyttä 40 eur/hlö/kerho.

4H-jäseneksi liittyminen on helpoin tapa tukea 4H-nuorisotyötä omalla paikkakunnalla. Jäsenyys kannattaa! On hienoa jos päätätte liittyä jäseniksi vaikka koko perhe!

Kerhoissamme

Kerhonohjaajamme on koulutettu 4H kerhonohjaaja koulutuksella. Kerhoissa on pääsääntöisesti aina kaksi ohjaajaa.  Kerhoja ohjaavat vähintään 15 vuotta täyttäneet ohjaajat yhdistyksen henkilökunnan tuella. 

Ilmoittautuminen

Nettiselaimella kerhot löytyvät sivun vasemmasta reunasta, josta pääset siirtymään jokaisen kerhon omalle sivulle. Kerhoihin ilmottaudutaan sähköisesti lomakkeella tai muuten ilmoitetulla tavalla. 

Turvallinen 4H-harrastus on lapsen ja nuoren oikeus

Oriveden 4H yhdistys noudattaa Turvallinen 4H harrastus-ohjetta ja koulutuksissa on aina käytössä mm. Turvallisen tilan periaatteet. Voit lukea lisää ohjeestä tästä linkistä: https://4h.fi/4h-jarjesto/turvallinen-4h-harrastus/